luni, 13 aprilie 2009

I want to be a winner!

Si ca sa imi ridic moralul dupa o memorabila zi demisionara, m-am hotarat sa particip la concurs:

codRosu.ro

Gazduire Trafic Nelimitat

Dragi cetitori si juriu, care poate nu aveti rabdarea sa cititi tot blogul de jos in sus, sa va explic: eu sunt un "pestisor", cum zice cititoarea mea fidela, care s-a hotarata intr-o buna zi sa inoate impotriva curentelor de criza si sa o ia (sper ca nu la vale) pe cont propriu. Azi am dat cu piciorul unei minunate cariere manageriale intr-o mare corporatie. Lumea e "dezamagita". Iar daca as castiga acel domeniu (pe care sunt aproape sigura ca nu am sanse sa-l castig, dat fiind ca blogul meu e nou-nascut, bietul) as sti exact si precis ce as face cu el. As porni cu dreptul in aceasta incercare frumoasa si stresanta pe care mi-am asumat-o.

Am I naive? I might be, but at least I'm alive, not just surviving!

Ah, si am uitat sa specific: de data asta chiar va rog sa si comentati postul, da?

3 comentarii:

 1. "Dragi cetitori si juriu, care poate nu aveti rabdarea sa cititi tot blogul de jos in sus", sa va explic eu - in calitate de cetitoare care a avut rabdare sa ceteasca: pestisorii ce inoata impotriva curentului, desi nu sunt multi, sunt tocmai cei care ne reamintesc ca lucrurile pot fi abordate bidirectional... ca pentru orice plus exista si un minus, ca orice axa de gandire are doi poli si ca, desi majoritatea fac pluta - dusi fiind de curent intr-o dulce pluteala spre nicaieri - exista si un sens invers al ratiunii, in egala masura cu unul al simtirii...

  cu putina gimnastica mentala, cu putin antrenament la aripioare, putem fi din ce in ce mai multi care sa schimbam directia de inotat... pana cand, cine stie, poate numarul impresionant de pestisori inotand in sens invers vor crea o intoarcere de curent, cu totul. si-om ajunge sa traim vremuri mai bune, unde apa-i proaspata si abia iesita din munte.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, in astfel de situatii lumea e "dezamagita"; :) Personal, iti apreciez mult curajul.
  Blogul e la inceput de drum, dar e de calitate. Succes la concurs!

  RăspundețiȘtergere
 3. S-a gatat concursul si evident, nu am castigat. Nu cred ca a contat vreun moment postarea, ci renumele blogului. Whatever, it doesn't matter.

  RăspundețiȘtergere