miercuri, 22 aprilie 2009

Homeopatia

O idee inteligenta in vremuri de criza pe care o explorez de ceva vreme este homeopatia. Remediile sunt la un pret mult scazut fata de medicamentele alopate, se pot lua fara reteta si sunt surprinzator de eficiente.

Principiul de baza al homeopatiei este «cui pe cui se scoate», astfel ca diversele substante care provoaca disfunctii in organism le pot si trata, diluate in mod repetat pana cand toxicitatea dispare si ramane chintesenta, principiul.

Homeopatia trateaza omul in mod holistic, fizic, psihic si mental si pentru aceleasi afectiuni remediul este individualizat in functie de simptome interpretate holistic.

Este o stiinta deosebit de frumoasa, este o adevarata alchimie care studiata cu mare atentie va revela multe lucruri de care veti fi impresionati. Mie mi-a fost de mare ajutor in a intelege fondul genetic al bolilor, disfunctii energetice cauzate de boli care se transmit de la o generatie la alta. Pentru a afla mai multe, cautati dupa cuvantul cheie «miasme» sau «miasms» in engleza.

Pentru afectiuni grave sa nu inlocuiti medicul cu remediile homeopate! Dar pentru raceli, migrene, boli usoare sau doar pentru un bun tonus si pentru cultura voastra generala va recomand sa cititi resurse pe net despre homeopatie si daca va prinde subiectul, sa va cumparati eventual si cateva carti.

Resurse pe net:
http://www.homeopatie.ro/
http://www.homeo.ro/
http://www.homeopatie-srh.ro/


Carti pe care le-am cumparat:
Organonul medicinei, Samuel Hahnemann
Principiile homeopatiei, William Boericke
Totul despre homeopatie. Mica enciclopedie, Wauters Ambika

Asadar, folositi inteligent timpul liber si studiati ceva util.

2 comentarii:

  1. timpul liber folosit in mod "inteligent" nu prea mai aduce cu timp liber adevarat, ala in care nu faci nimic - doar te bucuri de viata. se duce tot fun-ul...

    nu ne lua timpul liber! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine e fun :-) e doar o chestiune de alegere intre asta sau un serial la tv sau o iesire la birt. Si in fond poti sa le faci pe toate: cate un pic din fiecare.

    RăspundețiȘtergere