luni, 31 decembrie 2012

Bilanturi de final de an - de prin blogosfera adunateIn loc de rezolutie de an Nou, o "Gospodina ratata" ne indeamna sa acordam importanta lucrurilor care ne fac fericiti, in detrimentul atentiei excesive spre lucrurile care credem ca TREBUIE facute.

Aceasta este o dilema personala pe care inca nu mi-am clarificat-o nici eu: lucrurile care TREBUIE facute sunt si bune, necesare, importante pentru mine? Pierd esentialul daca le acord prea mult din timpul meu? Sau sunt ele un element necesar pentru autodisciplina si curatie/curatenie? De gandit asupra subiectului.

Ada impartaseste cu noi toti un superb colaj foto, un buchet de amintiri din anul ei special 2012.

Carla ne ureaza un La Multi Ani dulce!

In rest, mi se pare mare liniste in blogosfera (lumea trece in revista postarile din 2012, mi-as fi dorit sa citesc altceva, cred; ganduri, reflexii, ceva adevarat). Si afara la fel, doar in hypermarketuri este forfota ultimelor pregatiri pana la "trecere".

Later edit: ei, iata ca a mai aparut ceva interesant totusi: Dulce casa ne da cateva sfaturi utile. Incercati, nu poate sa fie decat pozitiv!

Pentru mine in afara de 2 zile libere si experimente culinare nu prea inseamna mare lucru Revelionul. In genere. Anul acesta la fel. Dar cum psihismul nostru functioneaza ciclic, simt nevoia unor bilanturi si analize, al unui moment in care sa las in urma ce nu mi-a placut in acest an si sa ma focusez spre tot ce a adus el bun (nu putine lucruri).

Ce vreau sa las in urma?

In primul rand oboseala extrema a acestui an. Efortul nu ma deranjeaza, insa oboseala s-a adunat si spre final de an am simtit ca nu mai dau nici un randament. Apoi lipsa timpului, caci prea mult lucruri au ramas nefacute, lucruri bune si necesare.

Ce vreau sa fac anul viitor?

In toate voia Lui. Acest gand ma bucura si ma linisteste mai mult decat orice.


2 comentarii: