sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Pentru Cristina

Am incercat sa cuprind in cuvinte simple si obiective topicul, lasand la o parte tumultul emotional care ma cuprinde. Tehnic vorbind, este banal de simplu sa o ajutam pe Cristina. Si totusi - cat de multi dintre noi sucomba chiar si la asa un gest banal. Stiu, pentru ca si mie mi s-a intamplat de atatea ori sa ignor un apel umanitar.
Cristina are 33 ani si leucemie. E prietena mea si as face multe lucruri ca sa o ajut sa se faca bine. Puteti si voi contribui cu o simpla semnatura ca ea sa fie mai aproape de sanatate, redirectionand cei 2 % din impozitul pe venit catre ONG-ul care strange fonduri pentru cazul ei.

Cristina are nevoie de un transplant de maduva, care se poate face la Timisoara si pe care statul roman il deconteaza, insa cautarea unui donator compatibil in baza de date internationala este un proces anevoios si foarte costisitor (la ordinul zecilor de mii de Euro, in functie de cat de repede se gaseste un donator compatibil).

Formularul il gasiti de descarcat aici. Cei care il completeaza, sunt rugati sa ma contacteze via blog sau email, ca sa facem cumva sa ajunga formularele la mine si apoi la Cristina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu