marți, 26 ianuarie 2010

Pregatit sa devii cobai?


- Via email despre infamul Codex Alimentarius -

Nu sunt o adepta a teoriilor conspirationiste la modul absurd. Insa prea multe se leaga ... Si de obicei intuitia nu ma inseala. Daca e dublata de dovezi, fapte si o logica clara, inclin sa cred ca e macar partial adevarat. Asa sta treaba si cu Codex Alimentarius, despre care circula multe zvonuri alarmiste in ultima vreme. Daca aveti contraargumente solide, as fi chiar fericita sa le public si pe acelea.

Sa purcedem, deci, la continutul mentionatului email.

Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen initium


13 January, 2010 15:05 PM


E
xperimentul "Codex Alimentarius" incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea "Codexului", alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). "Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.
Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de"Codex Alimentarius". Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca "beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta." Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetatorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne.

7 comentarii:

  1. Eu sunt pregătit oarecum, că-s în zodia Şobolanului, după chinezi...

    RăspundețiȘtergere
  2. toma necredinciosul28 ianuarie 2010 la 22:12

    Esti incredibila, sincer... adica ai intuitia, dovezile, faptele si si o logica clara si tu INCLINI SA CREZI CA E MACAR PARTIAL ADEVARAT??? scuza-ma, dar...de ce ai tu nevoie pentru a avea o certitudine? nu ma gandeam ca poate exista cineva care sa o arda asa de nehotarat ca tine...
    In al doilea rand, in teoria asta a conspiratie ce tu dezvolti aici...multe nu se leaga: adica, au ales aia haraii ce stau sus si ”ne decide soarta” ca tocmai in tarile astea dezvoltate (exceptie a noastra, of course, dar nu se pune ca noi suntem cobaii), deci tocmai in tarile astea sa implementeze cancerul si rarirea populatiei... Nu prin Africa, Asia si alte zone care oricum gem de saracie si de oameni multi peste masura, acolo nu plivim si rarim, acolo lasam sa creasca tot ce vine de la natura... rarim populatia aici, la noi in ograda, in tari industrializate, si in care am investit o gramada de bani pentru afaceri (care se duc de rapa, bineinteles, dar cui ii pasa, ne-am atins scopul de a omori omenirea, deci asta primeaza). Si apoi... sincer nu cred ca e prima oara cand sunt introduse noi produse chimice in procesul de cultivare a plantelor. Ca li s-o zice initium (ironie fina, ”initium” aduce foarte mult cu ”inceput”daca ar fi sa il traducem) sau altfel, e partea a 2-a. Concluzie: cei care vehiculeaza asemenea idei ori is incredibil de creduli, ori nu au alta treaba. Si noi toti la fel, care stam aici si o frecam pe duda ”intelectual”, in loc sa mergem sa ne apucam de agricultura biologica.
    PS: daca ar fi dupa mine, as experimenta initium-u ala pe florin puscas

    RăspundețiȘtergere
  3. Din nefericire este ceva doza de adevar in aceste stiri.
    Dumnezeu sa aibe mila de romani!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Vania: pai ca Sobolan, probabil ca esti inteligent destul ca sa et adaptezi repede :)

    @Toma: e cel mai straniu comentariu pe care l-am primit pana acum, mi-e greu sa trag o concluzie din el. Ti-as sugera sa te apuci de agricultura biologica in loc sa freci duda. :) Altfel, mi-e greu sa inteleg pozitia ta din mesaj. Fa ce crezi ca este bine pentru tine si cei din jur. Restul prea putin mai conteaza.

    @Alex: surely we are the toy for some

    @kis: sa speram ca Dumnezeu ne va fi alaturi

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai pozitia mea Gabi e ca imi vine greu sa cred asemenea vesti (sau cel putin, extremismul din ele). Nu neg ca in agricultura se folosesc produse chimice. Imi vine greu sa cred ca cineva vrea sa ne reduca la 2 miliarde (sau orice alta cifra de genul). Si de agricultura bio sper sa ma pot apuca curand, pana atunci o mai ard pe aici pe duda si pe bloguri:) A propos... imi pari cunoscuta tare, din foto...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Toma: tocmai pentru ca nu sunt o alarmista nici eu nu cred cu usurinta teorii de genul asta. Dar nici nu le refuz. Au si elemente plauzibile.

    In fine, sa trecem de asta.

    Lumea e mica, deci tot ce se poate sa ne cunoastem.

    Insisti sa ramai anonim(a)? :)

    RăspundețiȘtergere