sâmbătă, 5 decembrie 2009

Sunt destul de ciudata pentru lumea de azi?

Florin zice ca e ciudat. Si vrea sa afle daca si eu fac parte din club. Eu zic ca toti suntem putin sau mai mult ciudati in vremurile astea.

Leapsa consta in a face o lista de 10 ciudatenii personale. In ordine aleatoare, iata-le:


1. Cea mai “aparte” chestie a mea sunt visele premonitorii legate de gravide: le visez inainte sa afle ca sunt cu bebe in burta. Se intampla in genere cu persoane langa care petrec mult timp, visez copilul pe la varsta de 2-3 ani, deci implicit stiu daca va fi baiat sau fata. La ai mei nu am avut nici un dubiu cu mult inainte sa aflu sigur ce sunt, pentru ca i-am visat.

2. Asta e mai mult o intamplare ciudata, decat ceva ce sa tina de persoana mea, dar merita oricum relatata. Acum vreo 9-10 ani studiam pentru un examen in bucatarie in momentul in care la cca. 2 metri in fata mea am vazut intr-o fractiune de secunda o explozie albastra incandescenta si foarte puternica, un glob de lumina intensa care apoi a trecut prin perete. Daca nu ar fi vazut si sotul meu, care se afla in alta camera, trecand prin peretele holului in fata lui chestia aia, in acest moment as fi convinsa ca am avut halucinatii. Dar a fost cat se poate de real. Am ramas doar cu semnul de intrebare. Habar nu am ce a fost. Nu a lasat nici o urma, miros, nimic.

3. Invart lingura in oala, lingurita in ceasca de cafea etc.etc. in sens trigonometric, adica invers decat omu’ normal.

4. Aproape zilnic iau o haina invers pe mine. Cel mai des pijamalele. Neintentionat.


5. Cand mananc imi portionez bucatile de carne cu legume: o bucatica de carne cu bucatica ei de cartof etc. Daca cineva imi ia din farfurie si imi strica ordinea, turbez, mai ales ca le las la final pe cele care imi par mai gustoase.

6.
Am citit Faust in original, cu litere gotice pe la 14 ani. Se pune?

7.
Formatia mea preferata e Dead Can Dance. Unii zice ca e ciudati. Dar gusturile sunt relative. Greu de zis ce mai poate fi ciudat astazi.

8.
Nu am gauri in urechi (nici in alta parte, in plus :P). Multe fete o sa zica ca asta e ciudat.

9. Nu m-am simtit niciodata, niciunde cu desavarsire acasa.

10.
Nu prea stiu sa tricotez, dar mi-a placut mult o chestie de pe net si mi-am dorit sa o pot face. M-am chinuit o seara intreaga pana la miezul noptii si nu am reusit sa ma prind. Am visat noaptea ca tricotez. Dar dimineata cand m-am reapucat, am reusit din prima. Pfua, daca m-as trezi intr-o dimineata stiindu-le pe toate, ce bine ar fi!

Leapsa merge la .... Carla, Iulia si Giolly. Abia astept sa vad ce ciudatenii aveti. Mai putin Carla, pe ale ei le stiu de cand eram mici :-D Dar are destule asa ca o sa-i placa leapsa asta.

17 comentarii:

  1. Wow... tare! Primele doua mi-au dat fiori. Punctul doi e chiar tare! Restul sunt amuzante. Chiar imi pare bine ca ti-am pasat leapsa asta. :)
    Apropo, nici surorile mele nu au gauri in urechi. In schimb sotia mea are. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am apucat sa ma speriu, s-a petrecut prea repede. Cred ca ramasesem cu o privire in gol ... a venit Calin fuga sa ma intrebe ce s-a intamplat si eu dadeam din umeri. Funny. :-D

    RăspundețiȘtergere
  3. Punctul 7 e valabil si la mine :D Imi plac atat de mult, si am fost atat de obsedata de piesa ''Ulysses'' incat am avut perioade cand am ascultat-o intr-una, pana i-am innebunit si pe cei din jur cu ea. Si mi-am numit si blogul dupa ei.
    Voi scrie si eu articolul depsre ciudatenii. Mersi pentru joc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Le-am insirat si eu ale mele pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Offtopic, acum nouă-zece ani învăţai pentru un examen, soţul tău. Hmm... Dacă poza din dreapta îţi aparţine, uite aici ceva ciudat... n-aş fi zis să ai mai mult de douăzeci, douăzeci şi ceva de ani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hehe, merci de compliment, nici nu stii ce bine imi face sa aud asta, ca am implinit 30 in octombrie si ma apuca o usoara depresie :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Merci, ar trebui sa reiau, a trecut ceva vreme.

    RăspundețiȘtergere
  8. http://adamutza.wordpress.com/2009/12/08/miss-ciudata/8 decembrie 2009 la 12:39

    Am facut ceva de genu, uita-te :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai citit si ciudateniile lu' Oana (la mine pe blog)? M-am distrat de numa :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, le-am citit, cool!

    Dar despre care Oana este vorba?

    RăspundețiȘtergere
  11. Oana de la socio, generatia dinaintea noastra
    (Oana Hernea)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ahaaaaa, acea Oana. Ea e tot prin tari straine? Transmite-i salutari din partea mea.

    RăspundețiȘtergere